ارزش غذایی و فواید پاستیل
در مورد فواید پاستیل برای استخوان باید بدانید که ما نظر متخصصان و کارشناسان ارشد تغذیه و رژیمدرمانی را بررسی نمودیم و متوجه شدیم که تاثیر مصرف پاستیل برای استخوان سازی، نسبت به سایر منابع غذایی، بسیار ناچیز است.
با اینکه ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی است، اما ارزش غذایی، میزان پروتئین و کلسیم موجود در پروتئین گوشت، شیر و تخممرغ و… بسیار بیشتر از پاستیل است. همچنین، پاستیل، فاقد بسیاری از اسیدهای آمینه ضروری است که در سایر منابع غذایی یاد شده وجود دارد. در واقع، جهت تامین کلسیم و سایر ریزمغذیهای مورد نیاز بدن، نمیتوان به پاستیل بهعنوان یک منبع اصلی، تکیه کرد.
طعم دهنده دارد یا نه
طعم میوهای پاستیلها، معمولا بهدليل وجود اسانس و طعمدهندههای مصنوعی در آن است. اگر بهدنبال تامین ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز جهت استخوان سازی مانند؛ آهن، کلسیم، پتاسیم، ویتامین ث و … از طریق پاستیل هستید، باید بدانید که چنین قابلیتی در آن وجود ندارد.
کالری چقدر دارد؟
آنچه از مصرف یک مشت پاستیل دریافت میکنید؛ در نهایت، ۱۴۰ کالری انرژی، و همچنین، کمی سرگرم شدن است. این میزان کالری، موجب میشود که شما تا مدتی، اشتهای لازم برای مصرف سایر منابع غذایی مفید را نداشته باشید. پس باید در مصرف آنها توسط کودکانتان و خودتان، حد اعتدال را رعایت نمایید.
متخصصان تغذیه، میگویند؛ ژلاتین میتواند در استحکام استخوان و غضروفسازی و برای سلامت سایر بافتهای بدن موثر و مفید باشد. اما تاکنون، هیچ متخصصی، چنین چیزی را در مورد فواید پاستیل برای استخوان اعلام نکرده است. پر واضح است که پاستیل در اینمورد نقش موثری ندارد.
توصیه میکنیم جهت پیشگیری از عوارض مصرف پاستیل های غیر استاندارد و نامعتبر، حتما برای خرید آن از طریق فروشگاههای معتبر اقدام نمایید.
اگر شما از افرادی هستید که از پاستیل های خارجی مصرف می کنید بهتر است بدانید پاستیل های مرغوب قطعا مزایائی دارند و از موادی که در بالا اشاره شد را کمتر شامل می شوند.
انواع ایرانی یا خارجی را در برندهای مختلف میتوانید در سایت آسوکالا مشاهده کنید. اگرچه تعداد برند، این روزها رو به افزایش است اما برندهای معروف کوکاکولا، ببتو، ویرال، شیبا از محبوبترین برندها هستند که در طعمهای متنوع میتوانید خریداری کنید. برای خرید برندهای خارجی و ایرانی، آسوکالا کارتان را راحت کرده است.
اطلاعات بیشتر در مورد پاستیل های خارجی